Hirdetés

Ilyen könnyen varázsolhatsz fényképből rajzot



|

SoftOrbits Sketch Drawerrel egészen egyszerűen készíthetsz ötletes művészi rajzokat, csak a megfelelő beállításokat kell kitapasztalnod.

Hirdetés

Kreatívnak lenni mindig izgalmas, például akkor, ha tudsz látványos dolgokat rajzolni. Akkor se keseredj el, ha rajzkészséged nem a legjobb, a megfelelő szoftver képes pótolni hiányosságaidat, és ezáltal egészen egyedi, látványos alkotások is születhetnek. A SoftOrbits Sketch Drawer vázlatkészítő ebben segít neked.

Hirdetés

Fotóból rajz

Egészen speciális képszerkesztő program a SoftOrbits Sketch Drawer, a hagyományos funkciók tömkelege helyett ugyanis egyetlen területre fókuszál: hogy rajzzá alakítsa fotóidat. Ehhez hasonló szolgáltatást több másik, általános képszerkesztő program is kínál, a SoftOrbits programja azonban rengeteg speciális beállítást és többféle rajzfunkciót ad a kezedbe, hogy valóban látványos végeredmény születhessen.

A tetszőleges fotókból létrehozható vázlatrajz lehet fekete-fehér és színes is, készülhet ceruzával, tollal, filctollal és még sok egyéb módszert utánozva, de a gyárilag összekészített opciók mellett saját rajzstílust is beállíthatsz a legapróbb részletekig. A program elsőként csak egy kisebb, méretezhető négyzetben mutatja meg a várható végeredményt, a teljes képre akkor számolja ki, ha rákattintasz a jobb oldali beállítópanel Futtatás gombjára.

A képjavítás segíthet abban, hogy a rajzzá alakítási folyamat végeredmény jobb legyen, a visszavonásecsettel pedig egyedi, félig rajzos, félig fénykép alkotásokat készíthetsz. Minden esetben részletes beállításokkal finomíthatod az effektet, ami igazán hasznos, ám az nem igazán tetszett, hogy a végső kép elkészítéséhez igen sok időre volt szüksége a programnak.

Ha te is átalakítanád a képeidet, a 2021/04-es PC World magazin beszerzésével megteheted, hiszen ajándékba jár mellé a Sketch Drawer, valamint más értékes szoftverek és egy PC-s játék is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.