Hirdetés

Sosem készítettél még weboldalt? A PC World ajándékával neked is menni fog



|

Nem kell profi webfejlesztőket fogadnod ahhoz, hogy működőképes és modern honlapod legyen, a Website X5 segítségével akár saját kezűleg is összerakhatsz egyet.

Hirdetés

Hatalmas fába vágja a fejszéjét, aki előzetes ismeretek és különösebb szoftveres segítség nélkül szeretne egy maximális funkcionalitással bíró weboldalt készíteni. Ha nem szívesen sanyargatod magad azzal, hogy nemet mondasz a könnyedén elérhető szoftveres megoldásokra, az Incomedia alkalmazásának használatával villámgyorsan lerakhatod weboldalad alapját, és máris a tartalomgyártásra koncentrálhatsz.

Honlap néhány gombnyomásra

Maximálisan kezdőbarát felülettel fogad a Website X5 szoftver az indítását követően, amely az akciókat és a segédszolgáltatásokat hirdető főoldalának kivételével mindenhol magyar instrukciókkal vár, így idegen- és programnyelvi tudásra sem lesz szükséged honlapod elkészítéséhez. A Website X5 Go 2021 csomagjában összesen 50 sablon közül döntheted el, melyik passzol a legjobban a megálmodott tematikádhoz. A válogatást nagyban megkönnyíti, hogy a rendszer kategóriákba rendezve kínálja fel az egyes oldalmintákat.

Hirdetés

A téma kiválasztását követően egy ötlépéses felület fogad, ahol elsőként a weboldalad alapinformációit adhatod meg, majd a sablon tartalmát teljesen az ízlésedre szabva véglegesítheted. Ezt követi a honlaptérkép megtervezése (akár tíz aloldalnyi szabadságod van), majd máris eléd tárul az egyedi oldalmegoldások drag-n-drop szerkesztője. Végül az elkészült munkádat FTP-n keresztül feltöltheted tárhelyedre, vagy exportálhatod.

Az alkotás során folyamatosan lehetőséged van az Előnézet funkcióval ellenőrizni az aktuális állapotot, sőt azt is kiderítheted, hogy a különböző képarányokhoz - a reszponzív témáknak köszönhetően - miként idomul majd a weblapod kinézete. Ugyan a Go változat számos limitációval rendelkezik (ezek a szürke, inaktív menüpontok), ha komolyabb extrákra (SEO, RSS, reklámok) nincs szükséged, akkor hatalmas segítséget nyújt egyedi weboldalad létrehozásában.

Ha szeretnéd te is használni, akkor vedd meg a november 5-én megjelenő 2021/11-es PC World magazint, amihez ajándékba jár az Incomedia Website X5 Go 2021, akárcsak más értékes szoftverek és egy PC-s játék is - az előfizetők számára már két nappal korábban. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.