Hirdetés

10+1 geek cucc házi kedvenceknek



|

Egyetlen valamirevaló geek gyűjteményéből sem hiányozhatnak az alábbi holmik, ha kutyát vagy macskát tart otthon.

Hirdetés

A geekek a köztudatban úgy szerepelnek, mint a technológiai vívmányokra mindennél jobban gerjedő egyének, akiket semmi más nem érdekel, mint hogy elsőként tegyék magukévá a legújabb high-tech cuccokat, pedig könnyen előfordulhat, hogy közülük többen is igazi állatbarátok. Egyes gyártók már rájöttek erre, is kifejezetten a szóban forgó réteg várható igényeit tükröző kiegészítőket, játékokat dobtak piacra.



64 MB-os USB kulcs. Adataink a legnagyobb biztonságban fityegnek egy véreb nyakörvén díszként, s ha netán a kutyus neve, gazdája címe is szerepel rajta, akkor igazi high-tech azonosítóként is tekinthetünk rá.
Ára: 34,99 dollár



Az ajtókilincsre, vagy bármilyen egyéb kiálló pontra felakasztható motorizált szerkentyű egy műanyag tengely köré csavart madzagot mozgat, ami hipnotikusan hat macskánkra és számtalan boldog pillanatot okoz neki.
Ára: 25,99 dollár



Megmozdulni lusta kutyagazdik kedvence lesz ez a fifikás szerkezet, amely időzítővel és távirányítóval felszerelve teniszlabdákat lő ki magából akár tízméteres távolságra is.
Ára: 119,99 dollár



Hogy kedvencünk ne mindig a WC-csészéből lefetyelje a vizet, lepjük meg ezzel a miniatűr WC-utánzattal, amiből tiszta, szűrt vizet tud majd inni.
Ára: 54,99



A gyerekek odavannak a szappanbuborékokért, a kutyák és a macskák is. De tegyük fel magunknak a kérdést: Vajon mit szólnának, ha a buborékok fogyaszthatóak lennének, illatuk és ízviláguk pedig a bacon szalonnát idézné?
Ára: 22,98 dollár



A legtöbb macskát az őrületbe kergethetjük egy lézerpointerrel. No de mi van akkor, ha semmi kedvünk manuálisan mozgatni a fénypöttyöt? Semmi pánik, erre is van megoldás. A képen látható szerkentyűt helyezzük le valahova, kapcsoljuk be, majd figyeljük, ahogy a cicus kétségbeesetten igyekszik levadászni a véletlenszerűen mozgó fénypontot.
Ára: 19,95 dollár



Szeretnéd látni a világot egy kutya (vagy macska) szemszögéből? Megörökíteni egy napját, biztosra tudni, hogy merre járt, s valóban ő látogatja a szomszéd szukáját, ahogy a vádaskodó állítja. Nosza, szerezd be a nyakörvre rögzíthető digitális kamerát, aztán később nézd vissza a felvételt!
Ára: 19,99 dollár



Egy kutyus számára létfontosságú, hogy rendszeres testmozgásban legyen része, de előfordulhat, hogy épp nem érünk rá arra, hogy alaposan megfuttassuk. Ilyenkor jön jól a különféle méretekben kapható futópad.
Ára: 1 195 dollár



Ha elég okos a kutyánk, megtaníthatjuk neki, hogy mindig csengessen, amikor ki szeretne menni a lakásból, vagy épp vissza szeretne jönni. A rászoktatás módját részletező füzettel kiegészített csengőt attól függően, hogy hova szereljük, mancsával, illetve orrával tudja működésbe hozni.
Ára: 43,95 dollár



Sokan tartanak attól, hogy ha kedvenc blökijük elcsatangolna valamerre, akkor képtelen lenne önerőből hazatalálni. Egy eltűnt kutyát keresgélni pedig mind érzelmileg, mind idegileg, mind fizikailag kimerítő kaland, ezért jobb, ha a biztonság kedvéért GPS-helymeghatározót helyezünk el nyakörvén.
Ára: 99,99 dollár



A ráadás holmi némileg kilóg az eddig felsorolt kütyük és játékok sorából, hiszen legfeljebb olyan értelemben van köze a technológia-központú geekek világához, hogy felhőkarcolókat formáz. A "kaparófa" ily módon tökéletesen alkalmas arra, hogy macskánk kiélje világuralmi törekvéseit és gigantikus Macszillaként tomboljon.
Ára: 29,99 dollár

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.