Hirdetés

2 GB-os MMCmicro a Samsungtól



|

A Samsung három hónap alatt megduplázta a kapacitást

Hirdetés

A Samsung mindössze három hónapja mutatta be az MMCmicro kártyák egygigabájtos változatát.

A mindössze ujjköröm méretű MMCmicro kártyára három és félszer gyorsabban lehet adatot rögzíteni, mint a piacon található többi memóriakártyára. Az új kártya 12 órányi videót képes tárolni, és háromórányi anyagot mindössze két perc alatt képes letölteni. Az új adathordozó ideális a mobiltelefon-használók számára, hiszen 1,8 és 3,3 volton is kiválóan működik, és egy adapter segítségével hagyományos MMC-kártyafoglalattal rendelkező eszközökhöz is csatlakoztatni lehet majd.

Nem véletlenül lát a Samsung óriási lehetőséget a formátumban: a Dataquest piackutató cég szerint a flash memóriakártya piac 2005 és 2010 között 5 százalékkal, a multimédiás kártya piac 17 százalékkal, míg a MMCmicro piac ugyan ebben az időszakban 95 százalékkal fog emelkedni.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.