Hirdetés

Fáklya zsebben, 4100 lumennel



|

Ez a zseblámpa olyan erős, hogy cigarettát gyújt nekünk, de tojást is főzhetünk rajta.

Hirdetés

A Wicked Lasers bemutatta legújabb termékét, a The Torch névre hallgató zseblámpát. Talán inkább svájci bicskának, vagy kínzóeszköznek is lehetne nevezni, hiszen egészen elképesztő, 4100 lumenes fényerővel rendelkezik.

 

 

A mai legjobb LED-ek, amiket például mobiltelefonokba építenek, alig érik el a 200 lumenes határt, és már az is elég kellemeltlen, ha egy olyannal a szemünkbe világítanak. A The Torch-csal ezt inkább meg se kíséreljék tulajdonosaik, hiszen annyira erős, hogy képes papírt és műanyagot égetni, cigarettát meggyújtani, de akár tojást is süt gazdájának.

 

 

A The Torch egyetlen negatívuma, hogy akkumulátora egy feltöltéssel 15 perces üzemidővel rendelkezik. Mentőakcióknál, kutatásban, nagy sötétségben ellenben óriási haszna lehet egy ilyen lámpának. De ha áram nélkül maradunk, és tükörtojásra vágyunk, akkor is jól jöhet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.