Hirdetés

Nézze meg magát belülről!



|

Áttörést jelent az orvostudományban a Philips új eszköze.

Hirdetés

 

A Philips Észak-Amerikában mutatta be Brilliance iCT-re elnevezett CT-szkennerét, amely ultranagy felbontásban, 256 szelettel dolgozik egyszerre.

 

Az eszköz nem csak sokkalta jobb minőségű 3D-s képet ad mint azt eddig bármikor szerették volna, de kevesebb sugárzással képes dolgozni, ráadásul nagyon gyorsan végzi a munkáját.

 

skullscan.jpg

 

A röntgenkarok 22%-kal gyorsabban mozognak az eddigi legmodernebb változathoz képest, így egy másodperc alatt négy fordulatot tesznek meg, és egy perc alatt a teljes emberi testet képesek maradéktalanul feltérképezni.

 

A hagyományos röntgengépeknél 80%-kal kevesebb sugárzással képes dolgozni a szkenner, amely olyan pontos, hogy már két szívverésből teljes képet ad a szívünkről.

 

Az első ilyen eszközt egyébként a clevelandi Metro Health kapta meg.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.