Hirdetés

Nintendo Wii premier



|

Megérkezett a Wii, legalább is a PC STUDIO műsorába!

Hirdetés

Az európai premierje a készüléknek december 8-án lesz csak, ekkorra kerülnek a boltok polcaira az első konzolok. Az újdonság kicsit sem a grafikus képességekben rejlik, habár az sem elhanyagolhatóak. Sokkal inkább a forradalmian új vezérlőegységre helyezték és helyezik a hangsúlyt a termék reklámozásánál.


Ez a kontroller ugyanis mozgásérzékelős. Nem csak úgy egyszerűen, hanem ehhez még a mozgás gyorsaságát is képes érzékelni. Muszáj is neki, hiszen egy olyan játéknál, mint a baseball (amit tartalmaz az alapcsomag is sok más sportjáték mellett), felismeri a játék, milyen erősen dobjuk vagy ütjük el a labdát.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.