Hirdetés

Nyerjen és segítsen - ingyenes felméréssel!



|

Mondja el internetezési szokásait, hogy ezeket figyelembe véve tudjanak fejlődni kedvenc weboldalai!

Hirdetés

Ha úgy tetszik, most minden internetező a maga kezébe veheti a sorsát és meghatározhatja kedvenc honlapjainak fejlődési irányvonalát. Sőt, ezzel most esélyt kaphat, hogy megnyerje a 400 ezer forint összértékű nyeremények egyikét.

20091214-vmr-kutatas.jpg
 


Ha szeretne nyerni egy PlayStation 3-mat, egy Asus EEE mini PC-t, valamint újságelőfizetéseket, könyvcsomagokat és vásárlási utalványokat, ha szeretné befolyásolni a hazai internetvilág változásait, akkor segítsen és töltse ki kérdőívünket! A kérdőív kitöltése 35 percet vesz igénybe, és ezzel esélyt kap az értékes nyeremények megnyerésére. A kérdőívet ide kattintva lehet kitölteni. Előre is köszönjük!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.