Hirdetés

SIW - minden infó a számítógépről



|

A SIW ingyenes rendszerinformációs és diagnosztikai alkalmazás. Részletes adatokkal szolgál az operációs rendszer szoftverkörnyezetéről és a gépünkben található hardvereszközökről.

Hirdetés

Ezen információk között egy fastruktúra segítségével tallózhatunk; a három fő kategória (szoftver, hardver és hálózat) alatt további ágak érhetők el, amelyek mindegyike egy-egy területről nyújt részletes információkat.



A program képességei nem merülnek ki a rengeteg különböző adat megjelenítésében: meg tudja változtatni például a hálózati csatoló fizikai azonosítóját, az úgynevezett MAC-címet, képes a processzor terheltségét, a memória foglaltságát és a hálózati forgalmat egy grafikonon megjeleníteni, valamint néhány tesztmodult is tartalmaz. Mindemellett különböző CD-s képállomány-formátumok között is tud konvertálni -– kissé érthetetlen, miért került be egy ilyen programba ez a funkció.



Nagyon hasznos alkalmazás a SIW, főleg akkor, ha számunkra ismeretlen számítógép összetevőit kell azonosítanunk. Telepíteni nem szükséges, egy USB-kulcsra másolva bárhová magunkkal vihetjük. Az ingyenes alkalmazást megtalálhatják augusztusi számunk CD és DVD mellékletén, illetve letöltési oldalunkon is.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.