Hirdetés

Számítógép a számítógépben: VIA ARTiGO



|

5,25 hüvelykes bővítőhelyre is beépíthető az új pico-ITX ház.

Hirdetés

Az ultrakompakt asztali számítógépek koronázatlan királya egyértelműen a VIA. Új termékük, az ARTiGO készlet otthon összeszerelhető, rendkívül kisméretű eszköz. A csomagban pico-ITX alaplapot kapunk 1 gigahertzes központi egységgel, valamint 1 gigabájtnyi memóriát befogadni képes foglalattal. IDE, eSATA, VGA és USB csatlakozók természetesen rendelkezése állnak, csak úgy mint a beépített hang- és hálózati kártya.

 

artigo1.png

 

A memória és a 2,5 hüvelykes merevlemez kivételével tehát minden rendelkezésre áll a dobozban: mindezt 300 dollárért.

 

artigo2.png

 

A speciális méretformátumnak köszönhetően lehetőségeink igencsak szabadok az ARTiGO-val: önálló rendszer formájában is használhatjuk falra vagy asztalra csavarozva, vagy egyszerűen az asztalra helyezve. Jópofa megoldás, hogy még számítógépházunk egyik szabad, CD meghajtókat fogadó bővítőhelyére is elhelyezhetjük mindenestől.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.