Hirdetés

Újabb "mindent-egyben" PC különleges monitorral



|

Ezúttal a TriGem mutatta be a legújabb all-in-one számítógépét.

Hirdetés

A hazánkban még ismeretlen TriGem hivatalosan is bemutatta a nyilvánosság előtt az Averatec D1100 készülékét, amely az all-in-one termékvonalat erősíti. A PC 18,4 colos kijelzőt kapott, a rendszer lelke pedig egy 1.5 gigahertzes AMD Athlon X2 3250e nevű, alacsony energiafelhasználású processzor, amit igény szerint lehet helyettesíteni egy Intel Atom N270-nel. Az AMD-s változathoz egyébként 2 gigabájt RAM és egy 250 gigabájtos hagyományos merevlemez tartozik.


averatec_18-4_all-in-one_pc_1-480x360.jpg

Ami a készülék egyéb tudását illeti: megtalálható benne Wi-Fi, gigabit Ethernet kártya, DVD-író, valamint egy 1.3 megapixeles webkamera is. Az Averatec D1100-on 64 bites Windows Vista Home Premium operációs rendszer fut, amelyet a kijelző 1680×945 pixelen tud megjeleníteni. Természetesen alap a négy darab USB 2.0 port jelenléte, valamint a 4-az-1-ben memóriakártya-olvasó és a DVI-kimenet. Emellett elérhető egy USB 2.0/eSATA kombó és audio csatlakozó. Az Averatec all-in-one PC billentyűzettel és egérrel 600 dollárért vásárolható meg.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.