Hirdetés

2K-ra vált a Huawei



|

Richard Yu szerint erre a lépésre a virtuális valóság kiaknázása miatt van szükség.

Hirdetés

A Huawei két évvel ezelőtt teljesen feleslegesnek tartotta a 2K-s kijelzőket az okostelefonokon, és ehhez a véleményéhez következetesen tartotta magát. 

Hirdetés

Richard Yu szerint az ember képtelen szabad szemmel különbséget tenni az 1080 x 1920-as és az 1440 x 2560-as kép között ekkora méretben. A full HD mellett szólt eddig az üzemidő is. 

Az ügyvezető most meggondolta magát, és úgy döntött, ideje 2K-ra váltani. Mint mondta, a 2K feltétele a VR-nek, ő pedig kedveli a virtuális valóságot. 

Ebből már nem nehéz kitalálni: a Huawei következő okostelefonja 2K-s kijelzővel érkezik. Jelenleg egyetlen Huawei készülék sem tudja kihasználni a virtuális valóság lehetőségeit, mert a felbontásuk maximuma 1080 x 1920. 

Az új Huawei P9 és P9 Plus szintén full HD-ban operálnak, egyedül a Google Nexus 6P használ QHD-s panelt. 

Az ügyvezető technológiai áttörést is említett, de mivel részletekbe nem bocsátkozott, ezért feltehetően arról van szó, hogy a 2K-s kijelző mellé megnövelt üzemidőt akarnak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.