Hirdetés

A Valve VR részt vett a Boston VR Bender nevű eseményen



|

Szűk körben ki lehetett próbálni a Valve VR-t a Boston VR Bender nevű eseményen. Jóval könnyebben használható, állítják a szerencsések.

Hirdetés

Egyre inkább úgy tűnik, hogy a jövőben a szórakozás a virtuális valóság irányába mozdul el. Van itt Oculus Rift, Project Morheus, és természetesen a Valve saját fejlesztésű VR sisakja is.

Hirdetés

A Valve-t többen is otthagyták az elmúlt időben Oculus Rift kedvéért, de ez nem akadályozta meg a céget abban, hogy folytassák a szemüveg fejlesztését. Tegnap, zártkörű eseményen mutatták be Bostonban az új változatot. Azok, akik már kipróbálták a sisakot, azt mondták, hogy jóval könnyebben kezelhető, mint a prototípus előző verziója. Ráadásul a Valve-nek kiváló ötletei vannak arra, hogy a szemüveget ne csak a hagyományos módon használják, így nagy tervei vannak arra, hogy a DotA 2 játékkal is teljes mértékben használható legyen.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.