Hirdetés

Csak később ugorhat fejest a kiterjesztett valóságba az Apple



|

Egy neves elemző szerint legalább 1-2 évbe telik, mire az Apple kiterjesztett valósága megérkezik.

Hirdetés

Tim Cook a múltban már többször hangoztatta, hogy csak a kiterjesztett valóságban hisz, és nagy lehetőségeket lát benne. Emiatt szinte biztosra lehet venni az Apple AR technológiájának az érkezését. 

Hirdetés

A KGI Securities elemzője, Ming-Chi Kuo azt jósolja, hogy a felhasználóknak legalább 1-2 évet kell még várniuk az Apple AR-termékeire. Úgy véli, hogy a VR és az AR túlságosan gyerekcipőben jár még ahhoz, hogy az Apple építsen rá. 

Az Apple a közelmúltban több felvásárlást és szabadalmi bejegyzést is megejtett a témában, ezért minden bizonnyal már dolgoznak az almás kiterjesztett valóságon. 

Kuo szerint az Apple nem csak az okostelefonjaival kapcsolatban koncentrál majd a kiterjesztett valóságra. Korábbi vélemények szerint az Apple robotautója is használna ilyen technológiát. Későbbi jelentések alapján Apple robotautó már nem lesz, de a technológia készül. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.