Hirdetés

Elkészült a végleges Oculus Rift!



|

Most már semmi sem gátolhatja meg a piacra kerüléstől a VR-headsetet.

Hirdetés

Szinte hihetetlen, de ezt is megértük. A Facebook tulajdonában lévő Oculus ma bejelentette, hogy hivatalosan is elkészült a virtuális valósággal kapcsolatos lázat néhány éve kiújított Oculus Rift VR-headset, továbbá a szoftverekben való támogatásához elengedhetetlen Oculus SDK 1.0.

Hirdetés


A sajtóközlemény szerint az érdeklődő fejlesztőpartnerek ettől a héttől kezdve érhetik el a hardvert és szoftvert, ezekkel dolgozva "végleges" támogatást írhatnak a szoftvereikbe, a fogyasztók által is megvásárolható hardverrel tesztelhetik az implementációikat. Az Oculus Rift valamikor a jövő év első felében kerül piacra, az ára olyan 350 dollár környékén fog kezdődni.


Az Oculus Rift minimum rendszerigénye:

- Intel Core i5-4590 processzor
- NVIDIA GeForce GTX 970 vagy AMD Radeon R9 290 videokártya
- 8 GB rendszermemória
- HDMI 1.3 videokimenet
- 3× USB 3.0 és 1× USB 2.0 kapuk
- Windows 7 SP1 x64 operációs rendszer


(Forrás: Ars Technika)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.