Hirdetés

Ezekkel az MSI notikkal játszhatsz VR-ben



|

A gyártó öt gamer noteszgépet kínál a HTC Vive leendő felhasználóinak.

Hirdetés

A HTC Vive néhány napja lépett előrendelhető státuszba, s pillanatok alatt hatalmas sikert aratott. A vásárlónak most arról kell gondoskodniuk, hogy legyen megfelelő gép a VR headset használatához, aminek minimum igénye Intel Core i5-4590 CPU, GeForce GTX 970 vagy Radeon R9 290, illetve 4 GB memória. Az MSI sajtóközleményben mutatta be kínálatából azt az öt gamer noteszgépet, ami megfelel a követelményeknek.

Hirdetés

Az öt modell mindegyikében Intel i7 Skylake processzorok és Nvidia GTX 980 GPU-k dübörögnek. A GT72S 6QF 17,3 hüvelykes FullHD kijelzővel, 8 GB DDR5 RAM-mal érhető el Dominator Pro G 29th Anniversary Edition, Heroes of the Storm, illetve Dragon Edition kiadásokban. Egy kategóriával feljebb a GT80S 6QF Titan SLI dupla GPU-t kínál, ebből a jubileumi, illetve a Blizzard MOBÁ-ját idéző megjelenés között választhatunk.

A MSI fenti gamer noteszgépei már megvásárolhatók, szóval mire a HTC Vive kiszállítása megkezdődik április elején, bőven lesz időnk bebiztosítani, hogy bárhova magunkkal vihessük a VR élményt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.