Hirdetés

Három teljes értékű VR-játékon dolgozik a Valve



|

Nem kísérleti projektekről van szó, a Unity motort is használja a vállalat.

Hirdetés

A Steam digitális piactér mögött álló Valve továbbra is játékfejlesztő cégnek tartja magát, azonban az elmúlt években látszólag körülbelül mindenen dolgozott, csak játékokon nem. Persze nem kerülte el a figyelmünket a DoTA2, de a többség látszólag egyetért abban, hogy túlságosan régóta nem láttunk már Hal-Life és Portal játékokat.


Hirdetés


Gabe Newell most elárulta, hogy jelenleg három nagy PC-exkluzív játékon is dolgozik a Valve. Mindhárom specifikusan VR-játék lesz, az elkészítésükhöz a házon belül Source 2 mellett a Unity motort hívta segítségül a vállalat. Newell meggyőződése, hogy a virtuális valóság jelenti az egér-billentyűzet kombináció utódját a számítógépes játékosok számára.



A Valve már a kezdetektől fogva a virtuális valóság egyik nagy támogatója volt, bár az Oculus helyett végül a HTC-vel lépett partnerségre. Newell rámutatott, hogy rendkívül különleges helyzetben van a Valve, ugyanis egyszerre van ráhatása a VR hardveres és szoftveres aspektusaira, amely óriási előnyt jelent a virtuális valóságtól elvárt élmények kikísérletezésének, lehetővé tételének szempontjából.


(Forrás: GameStar)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.