Hirdetés

Így néz ki 360 fokban a Google adatközpontja



|

Csak egy Google Cardboard kell ahhoz, hogy valaki körbenézzen.

Hirdetés

A Google legutóbbi 360 fokos videója egy meglehetősen érdekes dolgot mutat be: egészen pontosan virtuális sétát jelent a cég oregoni adatközpontjában. 

Hirdetés

A Google szerverfarmjairól már sokszor láttunk ezt-azt, például nagyfelbontású fotókat vagy éppen Street View-anyagot. 

A mostani videóval minden eddiginél alaposabban körbe lehet nézni, ráadásul minden szobát bemutatnak és még az alkalmazottakkal is beszélgetnek. 

Feltűnik egy olyan rész is, ahol biometrikus szemszkenner látható - ezt minden dolgozónak használni kell. Szintén érdekesnek nevezhető az, amit a merevlemezek megsemmisítésére használnak. 

A videót a böngészőből, a YouTube-on keresztül lehet megnézni - teljes élményt viszont egy VR-headsettel ad, például a Google Cardboarddal. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.