Hirdetés

VR-munkaállomások a HP-tól és az NVIDIA-tól



|

Kevés dolog van, aki kifoghat két, egyenként 24 GB-os NVIDIA Quadro M6000 videokártyán.

Hirdetés

A HP is együttműködik az NVIDIA-val azért, hogy olyan munkaállomásokat dobhasson piacra, amelyek megfelelnek a 3D-s tartalmak gyártóinak, a médiában dolgozó szakembereknek, a játékok és appok fejlesztőinek, illetve azoknak, akik VR-tartalmakat szeretnének létrehozni. 

Hirdetés

Az új HP Z munkaállomások megkapták az NVIDIA VR Ready plecsnijét, és persze Quadro grafikus vezérlőkkel vannak ellátva. Minden egyes konfigurációt az HTC Vive headsetével teszteltek, az elvárás a zavartalan és tökéletes működés volt. 

Az új rendszerek akár két, egyenként 24 GB-os Quadro M6000 videokártyával is érkezhetnek. A HP Z840-ben például ezek az NVIDIA VR SLI-t is támogatják, vagyis a leginkább erőforrásigényes VR-appok számára jó hír, hogy a rendszer renderelési teljesítménye gyakorlatilag duplázódik. 

Az ilyen konfigurációk az NVIDIA GPU Affinity API-ját és a VR Synchronization technológiát is támogatják. 

A HP Z840 mellett a Z640 és a Z240 is VR-kész. A munkaállomások indulóára 4363 dollártól emelkedik, és persze a VR-headsetet külön kell megvásárolni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.