Frissült az egyik legjobb androidos képnézegető



|

Többek közt Material Design ráncfelvarrást kapott a QuickPic.

Az androidos telefonjukra előtelepített képnézegető alkalmazás tudását keveslők bőven találhatnak maguknak alternatívákat a Play Store kínálatában, az egyik legjobb mind közül az ingyenes QuickPic. A fejlesztők nagy frissítést adtak ki a hozzá a napokban, amelyet valószínűleg értékelni fognak a felhasználók.


A QuickPic 4.0 vizuális érdekessége, hogy immáron Material Design megjelenést is választhatunk hozzá a menüben, rengeteg színséma található benne. A legfontosabb funkcionális újítást a felhő alapú biztonsági mentés jelenti, ezzel automatikusan feltölthetjük a fotóinkat valamelyik támogatott (Baidu Cloud, Box, Dropbox, Google Drive, KuaiPan, OneDrive, Yandex) online tárhelyre. Említésre méltó újítás meg a könyvtárak gyorsabb beolvasása, a könyvtárak méret szerinti rendezhetősége, továbbá a Photo Sphere panorámaképek támogatása.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.