Így tévézzünk Androidon



|

A MindigTV alkalmazással mobilon is nézhetünk pár tévécsatornát.

Az Antenna Hungária jóvoltából már jó ideje számos platformra elérhető Mindig TV alkalmazás segítségével a mobilunkon és táblagépünkön is követhetjük élőben számos ingyen fogható televíziócsatorna adását, természetesen nem kell fizetni a program használatáért. A szolgáltatás weboldala szerint összesen 8 tévécsatornát és 4 rádiót követhetünk az alkalmazással, bár gyors tesztünk során valamiért csak 5 tévéadó bukkant fel, a népszerű RTL és TV2 pedig még elméletileg sincs benne a kínálatban.
 


Viszont jó hír lehet, hogy a MindigTV alkalmazás műsorújságként is használható, így nem kell a neten kutakodni, ha kíváncsiak lennénk a csatornák kínálatára. További hasznos funkció, hogy 15 perccel a megnézni kívánt műsor kezdete előtt emlékeztető kérhető , így nem maradunk le véletlenül az érdekesnek ítélt adásról.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.