Mailbox: androidos levelező extra funkciókkal



|

Időlegesen is eltüntethetjük a leveleket az alkalmazással.

Rendszerezés tekintetében az e-mail nem a legkönnyebben kezelhető kommunikációs forma, már legalábbis ha rengeteg levelet kapunk nap mint nap. Számos módszer létezik az e-mailek közti gyors rendrakásra, az eddigi talán legegyszerűbb megoldást a Dropbox által felkarolt Mailbox alkalmazás készítői tették le az asztalra. Már ha tudjuk használni, ugyanis az ingyenes alkalmazás egyelőre csak a Google és Apple levelezőivel hajlandó együttműködni (az egyéb népszerű szolgáltatások integrációján még dolgoznak a programozók), továbbá magyarul sem tud.


Miben tér el a Mailbox a többi levelezőtől? Például abban, hogy a leveleinket „szundi” módba is tehetjük: ha kapnánk egy felettébb érdekes, de nem fontos levelet, akkor azt egy későbbi időpontig eltüntethetjük a bejövő leveleink közül. A bejövő levelekkel kapcsolatos műveletek (törlés, archiválás, szundi) gyors húzó mozdulatokkal végrehajthatóak, listákba szervezhetjük az e-mailjeinket. Érdemes kipróbálni a Mailboxot, ha fapadosnak bizonyulna a telefonunk gyári Gmail alkalmazása.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.