Nehéz a maffia sofőrjeinek élete



|

Próbára teheti a türelmünket az androidos Mafia Driver Omerta.

Végre újból péntek van, azonban ha nincs tervbe véve estére a saját szakállra történő alkoholszállítás, akkor érdemes belevetnünk magunkat az ingyenes Mafia Driver – Omerta androidos játékba. A 41 megabájtos letöltési mérete ellenére korrekt 3D-s grafikával megáldott cím a 20. század eleji Chicago atmoszféráját másolja. Az autós játékban a helyi maffia alacsony rangú tagjaként személyeket és illegális értéktárgyakat kell szállítanunk. Néha csak időre, máskor azonban a rend őrei is a nyomunkban lesznek.


A Mafia Driverben a korszaknak megfelelő autókat kell vezetnünk, a trendektől eltérően a balra-jobbra kormányzás egy virtuális kerékkel van megoldva, nem a gyorsulásmérőt használja a játék. Ennek fő oka, hogy az árkád autós játékoktól eltérően precízen és megfontoltan kell vezetnünk, a hidegvérünk elvesztése pillanatok alatt a pálya újrakezdéséhez fog vezetni.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.