Robbanásra készül az LTE piac



|

A ZyXEL routerével LTE hálózatok jelei oszthatóak szét az otthoni kütyük közt.

A Global Mobile Suppliers Association (GSA) legújabb jelentésében hívja fel a figyelmet az LTE hálózatok gyors ütemű fejlődésére. A jelentés szerint az LTE előfizetések 2014 decemberére elérték a megközelítőleg 497 milliót, ami 2019-re a becslések szerint 2,6 milliárdra fog növekedni. Ez a világ népességének több mint 65%-os LTE ellátottságát jelenti majd. A GSA által 2015. január 7-én kiadott "Az LTE evolúciója" című beszámoló szerint eddig 360 hálózatszolgáltató indított kereskedelmi LTE hálózatot és ahhoz kapcsolódó szolgáltatást.


A ZyXEL a kihívásra válaszolva dobta piacra LTE 3300 sorozatát. Az LTE3300 széria a legújabb és legnépszerűbb mobil szélessávú technológiát (LTE) használja, hogy a lehető leggyorsabb, akár 150/50 Mbps-os (DL/UL) adatátvitelt biztosítsa. A beépített bridge és router módoknak köszönhetően a készülékcsalád minden eszközzel és átjáróval képes együttműködni, könnyen és egyszerűen összekapcsolható saját eszközeinkkel.


Az alacsonyabb sebességű 3G technológiával összehasonlítva az LTE kapacitásai jól kiaknázhatók olyan szolgáltatások esetében, mint a nagyfelbontású video streamelés, az on-line nagyfelbontású játék, a biztonságtechnika (például IP megfigyelés), a felhő alapú számítástechnika, stb. Az LTE ezen kívül kitűnő mobilitással is párosul, így a VDSL2 vagy a GPON technológiákhoz képest további alkalmazások is futtathatók.


Az LTE-vel a videó-, hang- és adattovábbítás szélessávon történik az újgenerációs mobileszközökön, ezért bárhol és bármikor folyamatos az internetelérés. A közeljövő új, LTE-technológiája egyre több mobileszközben lesz megtalálható, így okostelefonokban, okostabletekben, laptopokban, gépjármű informatikában, M2M átjárókban, IP kamerákban, otthoni és hordozható LTE-routerekben.


A ZyXEL LTE 3000 sorozata összefoglalva az alábbiakat ígéri:

- Beépített bridge/router üzemmódok bármilyen eszközhöz vagy átjáróhoz
- Nagysebességű, akár 300 Mbps-os Wi-Fi
- A 3GPP negyedik generációs mobiladatátviteli szabványnak köszönhetően 150/50 Mbps (fel/letöltés) sebesség is elérhető
- Kizárólagos (LTE) vagy kombinált (LTE/3G/2G) üzem támogatása
- Többsávos támogatás a különböző országok eltéréseinek áthidalása érdekében
- Bridge vagy router üzemmód támogatása
- Wi-Fi in-LAN szolgáltatás akár 300 Mbps-on


Amennyiben szeretnénk egyet, bruttó 61 990 Ft-ért a miénk lehet.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.