Hirdetés

1 millió dollár jár a legötletesebb Moto Modért



|

A Lenovo igyekszik motiválni a fejlesztőket a moduláris kiegészítők kapcsán.

Hirdetés

A Moto Z és a Moto Z Force egyértelműen jelzik, hogy milyen irányban látja az okostelefonok közeli jövőjét a Lenovo. 

Hirdetés

A moduláris hátlapok extra funkciókat vagy plusz kapacitást adnak a készülékekhez, bármilyen beállítás vagy szétszedés nélkül. Csak a hátlaphoz kell illeszteni a Moto Modokat, amelyekből négy eltérő típus lesz a megjelenéskor. 

A Moto Modok nagy előnye, hogy a gyártó ígérete szerint a jövőbeli okostelefonokra is tökéletesen passzolnak majd, tehát egyiket sem kell jövőre eldobni. 

Bár a Lenovonak vannak ötletei a következő Moto Modokra, szeretné bevonni a külsős fejlesztőket is. 

A fejlesztői csomagot a developer.motorola.com oldalon lehet majd megvásárolni a nyártól, a Lenovo befektetői csoportja pedig tőkével is melléáll a jó ötleteknek. 

Ha ez nem lenne elég, akkor a legjobbnak ítélt Moto Modot külön jutalmazzák, márciusban 1 millió dollárt kap a fejlesztője. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.