Hirdetés

Korlátlan beszélgetés a UPC telefonhálózatán



|

A legdrágább tarifával 20 ország vezetékes hálózatai is megkötések nélkül hívhatóak.

Hirdetés

A UPC tájékoztatása szerint immáron mind a 400 ezer kábeles telefonnal rendelkező előfizetője számára elérhetőek a Nonstop díjcsomagjai. A négy új tarifával típustól függően akár 20 külföldi ország vezetékes vonalait is lehetséges teljesen korlátlanul hívni.
 

Hirdetés


12 hónapos határozott idejű szerződéssel az 590 forintos havidíjú Nonstop S-el hálózaton belül lehet korlátlanul beszélgetni, míg az 5000 forintos Nonstop M-el ezen felül az összes belföldi vezetékes hálózat is korlátlanul hívható. A 9990 forintos Nonstop L már a belföldi mobilhálózatokat is magában foglalja, a legdrágább 11 990 forintos Nonstop XL esetében pedig az eddig elhangzottakon felül 20 ország vezetékes vonalait is lehetséges korlátlanul ostromolni.
 


A kérdéses országok: Ausztria, Belgium, Csehország, Franciaország, Görögország, Hollandia, Horvátország, Lengyelország, Nagy-Britannia és Észak-Írország, Németország, Norvégia, Olaszország, Oroszország, Románia, Spanyolország, Svájc, Svédország, Szerbia, Szlovákia és Ukrajna.


(Forrás: UPC | Fotó: Martin Cathrae)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.