Hirdetés

Drága, de csalódásmentes a Sonos Move 2



|

A Bluetooth hangfalak Royce-Royce-a a Sonos új modellje, ami hangzásban alkalmazkodik környezetéhez és nem bánja, ha kint felejted az esőben.

Hirdetés

Már a cég első, prémium hordozható hangfala is igen sok rajongót szerzett, ám a most bemutatott új modell emel a téten. A Bluetooth 5.0-n kapcsolódó hangfal sztereó hangzásra képes, ehhez a közép-mélynyomó mellett két magassugárzót vet be. A hangszórókat három darab, D-osztályú digitális erősítő hajtja meg, a kellemes hangzásért pedig a cég Trueplay technológiája felel.

A Trueplay hangzástuning lényege, hogy a hangfal 1 percenként "monitorozza", milyen az adott környezetben a hangzás, és ez alapján automatikusan igazítja azt, hogy a lehető legjobb élményben legyen részed.

Hirdetés

Ez persze elsőre igen furcsán hangzik, inkább tűnik üres marketingnek, mintsem hatékony technológiának, ám nem ez az első Sonos hangrendszer, ahol ezt alkalmazza a cég, és a korábbi modelleknél is igen jó szolgálatot tett a Trueplay korábbi verziója. Akik ezt biztonsági szempontból aggályosnak tartják, azoknak jó hír, hogy fizikai kapcsolóval leválasztható a rendszerről a beszerelt összes mikrofon.

Természetesen applikáció is tartozik a Sonos Move 2-höz, amit a többi Sonos eszközzel rendszerbe is bekapcsolhatsz. Ha két Move 2-t is veszel, azokat összepárosíthatod, így a rendszer tudni fogja, miként szóljon egyszerre jól a két BT-hangfal. A Move 2 Wi-Fi-n is kapcsolódik a hálózatra, kerültek rá kapacitív vezérlőgombok, a beépített fogantyúnál kényelmesen felkaphatod és Apple AirPlay 2-vel is kompatibilis.

A Sonos Move 2 IP56-os besorolása azt jelenti, hogy a hangfal erős vízsugárnak is ellenáll (de merülni nem szabad vele), tehát ha elkap egy eső a kerti partin, a Move 2-nek nem lesz baja. A 44 Wh-s akkumulátorral 24 órán keresztül képes működni, ami igen jó üzemidőnek számít, és PD-gyorstöltés, valamint vezeték nélküli töltés tartozik hozzá. A fekete leves a Move 2 ára, ami 500 euró, vagyis nagyjából 200 ezer forint, igaz, cserébe háromféle színből választhatsz és a doboz tartalmazza a hangfalhoz passzoló vezeték nélküli töltőt is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.