Hirdetés

Elárvereznek egy Starfield témájú AMD Radeon RX 7900 XTX-et és egy Ryzen 7 7800X3D-t



|

A gyűjtői darabok árát jótékony célokra fordítják.

Hirdetés

Két, közelmúltban megjelent hightech hardver Starfield tematikájú, limitált gyűjtői változatára lehet most az eBay-en licitálni. A világűrben játszódó szerepjátékot nagy várakozás övezi, mert a Fallout és The Elder Scrolls játékokról ismert fejlesztőcsapat újdonsága, ami attól külön érdekes, hogy egy vadonatúj univerzumot teremt.

A nagy hype-ot kihasználva adott ki két limitált megjelenésű hardvert is az AMD közösen a játékot fejlesztő Bethesdával. A Radeon RX 7900 XTX videokártya és a Ryzen 7 7800X3D processzor nem tartoznak a legolcsóbb alkatrészek közé, de az árát még inkább fel tudja tornázni az, hogy keveset adtak ki belőlük.

Hirdetés

Mind a két kütyü jól mutat a limitált külsővel, de talán a videokártya tudja ezt méretéből adódóan jobban kimaxolni. Mindkét termék ajándékként került az eladóhoz, hiszen azok soha nem jelentek meg kereskedelmi forgalomban, ebből a csomagból 500 darab készült, és a QuakeCon során lehetett őket megkaparintani.

A licit a cikk írásakor 3500 dollárnál (kb. 1 226 000 forint) tart, de még majdnem egy teljes hét van hátra az árverésből. A videokártya bolti ára 999 dollár (346 000 forint), a processzoré pedig 499 dollár (173 000 forint) tehát kijelenthető, hogy az áruk már egy kicsit elszállt, és messze még a vége. Az eladó azt ígéri, hogy a teljes befolyt összeget jótékonysági célokra fogja fordítani, a Mental Drive alapítvány javára utalja majd.

Az AMD Radeon RX 7900 XTX Starfield Limited Edition fehér színű burkolatot kapott, piros, kék és sárga árnyalatokkal. A processzornak tulajdonképpen csak a csomagolása egyedi, de ezzel együtt is egy megbízható és mutatós tartozéka lehet a számítógépnek. Aki szeretne még licitálni, az pontosan a játék megjelenésének napjáig még megteheti itt, ahol képeket is talál.

A Starfield szeptember 6-án érkezik, de a Premium Edition már öt nappal korábban biztosít hozzáférést a játékhoz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.