Hirdetés

Gyönyörű új mintákat kapott az Xbox kontroller



|

Hat különböző változatban érhető el az Xbox gamepad, és mindegyikhez egy digitális ajándék is jár.

Hirdetés

Ha bemegyünk egy elektronikai vagy videojátékos szaküzletbe, jó eséllyel több különböző színű kontroller között válogathatunk, de sokkal nagyobb szabadságot ad az Xbox Design Lab, ahol teljes mértékben olyan eszközt tervezhetünk magunknak, amilyen a mi ízlésünknek megfelel, sőt, annyira egyedivé tehetjük, hogy még szöveget is nyomtathatunk rá - például a nevünket.

Hamarosan akár egy Vapor szériás kontrollert is a kezünkben tarthatunk, ugyanis a tervezőben megjelent hat új minta: Dream Vapor, Cyber Vapor, Fire Vapor, Electric Vapor, Stormcloud Vapor és Nocturnal Vapor.

Ezek mindegyikéhez jár egy színben passzoló dinamikus háttérkép, amit Xboxon állíthatunk be.

Hirdetés

Az első egyébként a boltokban is kapható Stormcloud Vapor Special Edition volt, ami az alábbi képen jobb alul látható, és február folyamán elérhető lesz készen egy Dream Vapor variáció is, rózsaszín alappal, analógokkal és gombokkal.

Aki teljes kollekcióra vágyik, három színű mintával vásárolhat pulóvert is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.