Hirdetés

Hamarosan mobilokra érkezik a YouTube egyik kedvelt funkciója



|

Rövidesen a telefonos alkalmazásban is lehetőségünk nyílik a szimultán tartalomfogyasztásra.

Hirdetés

Felgyorsult a világ, ezzel együtt mi is. Mindig történik valami, folyamatosan újabb behatások érnek minket, a rövid videós tartalmak felvirágzásval pedig figyelmünk is percekre, olykor másodpercekre korlátozódott. Mindennapossá vált a multitasking, és hatalmas népszerűségnek örvendenek az ezt segítő funkciók, melyek lehetőséget teremtenek arra, hogy egyszerre több dolgot csinálhassunk vagy éppen nézhessünk.

A YouTube TV felületén egy ideje elérhető egy olyan funkció, melynek segítségével egyidejűleg egy képernyőn akár négy kisebb ablakban is különböző tartalmakat fogyaszhatnak a felhasználók. Az úgynevezett "Multiview" használatára azonban a mobilos alkalmazásban nem volt lehetőség, ám ez a közeljövőben változni fog.

Hirdetés

A hírek egyenesen a Redditről érkeztek: egy YouTube alkalmazott számolt be arról, hamarosan iOS-en és iPadOS-en, majd az elkövetkezendő hónapokban az androidos készülékeken is elérhetővé válik a népszerű funkció.

Comment
byu/piperlove1 from discussion
inyoutubetv

Fontos megjegyezni, a Multiview kezdetben csak bizonyos sportcsatornák esetében működik majd, a jővőben azonban nagy valószínűséggel más tartalmak esetében is használható lesz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.