Hirdetés

Így néznek ki az Office új ikonjai



|

5 év után először, azonban annál nagyobb mértékben újulnak meg a Microsoft Office-alkalmazások ikonjai.

Hirdetés

Utoljára 5 éve frissültek az Office programcsomag ikonjai, most azonban a Microsoft elérkezettnek látta az időt, hogy teljesen új ikonokkal frissítsen. A felhasználói visszajelzéseket figyelembe véve a Microsoft végre eldöntötte, hogy teljes megújulásra van szükség. 

Hirdetés

A redmondi cég olyan színeket választott az új ikonokhoz, amelyek könnyedebbek és barátságosabbak a szemeink számára. A színekkel megkülönböztetik a programokat, illetve alapvető stílusjegyeket is adnak azoknak. 

Az új dizájn mögött húzódó ötlet alapján szétválasztják a betűt és a szimbólumot az ikonokon. Vagyis a Microsoft így megtarthatja az ismerős jegyeket, ugyanakkor az egyszerűséget is. 

A korábbi Office ikonok dokumentum és táblázat formát öltöttek, az újak azonban a Wordnél szövegsorokat, az Excelnél egyedi cellákat ábrázolnak. A Microsoft ígérete szerint az új ikonok a következő hónapok során válnak mindenki számára elérhetővé, elsőként az androidos és az iOS-es eszközön. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.