Hirdetés

Kiderülhetett, mikor jön a Samsung okosgyűrűje



|

Egy hivatalos forrás kotyogta ki a gyártó terveit.

Hirdetés

A hordható okoseszközök rohamos terjedésével a Samsung kapcsán is egyre gyakrabban vetődött fel a pletyka, hogy a cég egy okosgyűrű piacra dobását tervezi, a januári Unpacked esemény pedig végül beigazolta a várakozásokat, a koreaiak ugyanis itt valóban megvillantották a Galaxy Ringet.

A gyártó azonban rendkívül szűkmarkúan bánt a részletekkel: a dizájnon kívül csak annyi derült ki, hogy egy fitnesz- és egészség-fókuszú eszközre számíthatunk, amit valamikor formálisan is lelepleznek majd. Hivatalos megjelenési dátumot ugyan azóta sem közölt a Samsung, most mégis közelebb kerülhettünk a válaszhoz.

A SamMobile ugyanis kiszúrta, hogy a vállalat egy magas beosztású vezetője, a hordható eszközök céges partnereknek történő értékesítéséért felelős Danuel Seung egy LinkedIn-blogbejegyzésben árulta el, hogy 2024 második felében piacra akarnak dobni egy teljesen új egészségügyi és wellness terméket.

Hirdetés

A leírás márpedig remekül illik a Galaxy Ringre, az év második felére igazított rajt pedig arra utal, hogy a Samsung másik nagy éves Unpacked-eseménye, a legújabb hajtogatós Z-mobilok leleplezése adhat keretet az okosgyűrű bemutatójának. Ezt ugyanis általában augusztusban tartják a koreaiak, s így ősszel már a piacon is lehetne az új kütyü.

Seung egyébként időközben törölte a posztot, ami arra enged következtetni, hogy a Samsung még ezt a hozzávetőleges időpontot sem akarta a nagyközönség tudtára hozni. A bejegyzés eltüntetése így akár azt is jelezheti, hogy a gyártó még maga sem biztos abban, hogy tartani tudja a kitűzött menetrendet, ahogyan egyszerű marketinges megfontolások is állhatnak a törlés hátterében.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.