Hirdetés

Középkategóriás mobillal támad a Motorola, csak van vele egy kis baj



|

A teljesítménye nem lesz túl fényes, ugyanakkor még nem érdemes temetni az Edge 50 Fusiont.

Hirdetés

Nemrégiben piszok olcsó, ugyanakkor korrekt mobiljaival került a figyelem középpontjába a gyártó, melynek most egy új középkategóriás készüléke is kiszivárgott, bár nagy valószínűséggel többen sem lesznek vele maradéktalanul elégedettek. A Motorola egyébként időközben megvillantotta az Edge 50 Pro csúcskészülékét - ezen a vonalon érkezne a lebutított, minden bizonnyal olcsóbb mobil is.

Néhány nappal ezelőtt több részlet is kiszivárgott az Edge 50 Fusion névre keresztelt készülékükkel kapcsolatban, így derült ki többek között, hogy a mobilt Snapdragon 6 Gen 1 lapkával szerelték, ami jelentős visszalépéssel ér fel a 2022 szeptemberében megjelent előd, az Edge 30 Fusion után.

Hirdetés

A most szivárgott GeekBench-es tesztek is erről árulkodnak, valóban egybeesnek a Snapdragon 6 Gen 1 teljesítményével, ami nagyjából 25 százalékos visszaesést mutat a korábbi modellhez képest. A GeekBench továbbá megerősítette, a mobil 8 GB RAM-mal érkezik majd, és egyelőre nem tudni, hogy elérhetők lesznek-e más opciók.

Az Edge 50 Fusion továbbá Android 14-es operációs rendszerrel, a hírek szerint 6,7 hüvelykes pOLED kijelzővel, 5000 mAh-s akkumulátorral és 50 MP-es főkamerával büszkélkedhet. Az ára egyelőre még nem ismert, a teljesítményét elnézve viszont szemérmesen visszafogott összegre számítunk - enélkül nem igen rúghat majd labdádba a Motorola középkategóriás indulója.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.