Hirdetés

Vajon összehajtható telefont vagy okosgyűrűt tervez az Apple?



|

Szabadalmi bejegyzések legalábbis arra utalnak, hogy megbízhatóbb zsanérokat szeretne a jövőben az Apple.

Hirdetés

Sokak szerint rossz irányba megy a mobilpiac a 2000 eurós összehajtható mobilokkal, a töltő és a fülhallgató elhagyásával (amit a fogyasztók épp a környezettudatosság ellentétének látnak az extra csomagolás és szállítás miatt, az átlagembereknek pedig nem állnak hegyekben a töltők, mint a YouTubereknek). A jelek szerint azonban ez az új irány, és minden gyártó összehajtható mobilt akar. Az Apple is. 

A tapasztalat azonban az, hogy egy használt összehajtható okostelefonnak sokszor nem csak a képernyője néz ki borzasztóan, hanem a zsanér is bizonytalanul működik, valamint könnyen tönkremehet és idővel zajosabb is lehet a folyamatos hajlítgatás miatt.

Hirdetés

Feltehetően ebből az okból dolgozik az Apple a megbízhatóbb zsanérokon. Új szabadalmi bejegyzések legalábbis erre utalnak

A szakértők a szabadalmi leírásokból (amik üvegszál megerősítésű kompozitot is emlegetnek) máris az összehajtható iPhone vizionálják egyébként, de okosgyűrűk ötlete is felmerült, aminek nyilván az lenne az előnye, hogy alkalmazkodik viselője ujjához (így annak méretváltozásaihoz is).

Egy szabadalom persze nem garancia semmire, de az szinte biztos, hogy sokan bolondulnának egy Apple okosgyűrűért, kerüljön az bármennyibe... 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.