Hirdetés

Itt a takarékos ASUS GeForce GTX 1060 6 GB Phoenix



|

A szokásosnál rövidebb videokártya kifejezetten helytakarékos, és így a kicsi házakba is befér.

Hirdetés

Az ASUS egyik legújabb videokártyája az a GeForce GTX 1060 6 GB Phoenix, amely a tavaly piacra dobott, ártakarékos GTX 1060 3 GB Phoenix erősebb kiadása. 

Hirdetés

A grafikus vezérlő meglehetősen kompakt, mindössze 18,3 hüvelyk hosszú. Az egyedi tervezésű PCB-n viszonylag egyszerű alumínium hűtőborda és egy 80 milliméteres, dupla golyóscsapágyazású ventilátor kapott helyet. 

A gyártó megtartotta az NVIDIA referenciaértékeit, ennek megfelelően a GPU órajele 1506 MHz, ami boost mellett 1708 MHz-re emelkedik. A GDDR5-ös memória effektív órajele 8 GHz. 

A 16 nm-es GP106-os lapkára építő kártya 1280 CUDA maggal, 80 TMU-val és 48 ROP-egységgel rendelkezik. A 192 bites memóriabusz 6 GB memóriát kezel. A vezérlő az energiát egy 6-tűs PCIe csatlakozóból kapja. A kimenetek között dual-link DVI, két HDMI 2.0b és egy DisplayPort 1.4 akad. 

Bár elvileg az újdonság ára kedvező lenne, a bányászőrület fényében belőni is lehetetlen. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.