Hirdetés

Hamarosan két új prémium előfizetéssel bővül az X



|

A híreket maga Elon Musk szállította, akiről nagyon úgy tűnik, hogy továbbra is a platform teljes körű monetizációjában gondolkodik.

Hirdetés

Bár nemrégiben a Business Insider mentén kaptak szárnyra azon információk, melyek értelmében az X felett kezeskedő Elon Musk kivezetné a platformot Európából, ezzel kivonva magát a szigorú helyi szabályozások alól, ezt végül maga a vezető cáfolta meg, aki a minap egyébként bejelentette, hogy hamarosan két új prémium előfizetéssel bővül majd a platform.

Jelen pillanatban nem sok részletet tudni ezekről, de Musk egy X-poszt formájában tette közzé a dolgokat, ahol azt írta:

"Hamarosan két új prémium előfizetés lesz elérhető az X-en. Az egyik olcsóbb lesz és minden funkciót tartalmazni fog, viszont a hirdetések megmaradnak, míg a másik opció drágább lesz, de nem tartalmaz majd hirdetéseket."

Hirdetés

Mióta Musk került a platform élére egyébként több, az előfizetéses modell irányába tett lépést is intézett. Egy hónappal a vezetői pozícióba kerülése után bevezette az akkoriban még Twitterként működő, Blue névre keresztelt fizetéses hitelesítési rendszerét, de van, ahol jelenleg is kísérleteznek a fizetéshez kötött regisztrációval.

Mindenesetre meglátjuk hogy mennyien veszik majd igénybe az új előfizetéseket. Musk monetizációs törekvései azonban elég egyértelműek, nem véletlenül került bejelentésre a közelmúltban a vezető által tartott Diablo IV speedrun keretein belül a platform streaming lehetősége, de egy, a Paris Hiltonnal kötött új partnerség mentén több élő vásárlási funkciói is érkezhet a jövőben az X-re.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.