Hirdetés

Gamereknek szánja a legújabb hajlított monitorát az MSI



|

Magas képfrissítést és közel kávamentes kialakítást is ígér az új Optix G27C5 gamermonitor.

Hirdetés

Az MSI tovább bővítette a kifejezetten játékosoknak tervezett monitorainak kínálatát, ezúttal az Optix G27C5 mutatkozott be. A kijelzőt a magával ragadó élmény érdekében 1500R hajlítású Samsung VA panellel szerelték. A panel full HD-s felbontást kapott, 178 fokos betekintési szögeket kínál, 165 Hz-es képfrissítés és 1 milliszekundumos válaszidő mellett. 

Hirdetés

A közel kávamentes kialakítású képernyő a DCI-P3 90 százalékát, az sRGB 113 százalékát fedi le, 3000:1 kontrasztarányt, 250 nit fényerőt és 16,7 millió megjeleníthető színt kínál. Az AMD FreeSync támogatása mellett villódzásmentes és kékfénycsökkentő technológiák gondoskodnak a szemek kíméléséről és a jobb képi élményről. 

Csatlakozókból egy DisplayPort 1.2, két HDMI 1.4 (itt maximum 144 Hz a képfrissítés) és egy jackcsatlakozó jutott a monitorra, aminek a menüjét 5-irányú joystickkal lehet vezérelni. A monitor magassága nem állítható, de falra azért rögzíthető. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.