Hirdetés

Reagált a Gigabyte a hibás tápegységekről szóló beszámolókra



|

A cég elismerte, hogy problémák vannak a GP-P850GM és GP-P750GM tápokkal.

Hirdetés

A héten számoltunk be arról, hogy úgy tűnik, súlyos problémák vannak a Gigabyte két tápegységével, és erről a viszonteladók is tudnak, akik igyekeznek mihamarabb megszabadulni a szóban forgó modellektől. A Gigabyte GP-P750GM és GP-P850GM típusú tápjait használóknak érdemes lehet a gyártóhoz fordulni, mielőtt valami nagy baj történik.

A cég ugyanis elismerte, hogy előfordulhatnak problémák, hozzátéve, hogy ezek jelenlegi tudásuk szerint csak akkor jelentkeznek, ha nagyon hosszú ideig tehelik az egységeket egy adott eszköz segítségével, és általános használat során jó eséllyel nem találkozhatnak velük a fogyasztók.

Hirdetés

Mindenesetre csökkentették az Over Power Protection szintjét, ez mostantól a 850-es táp esetében csak 1020W-1300W, a 750-esnél 900W-1125W környékén lép életbe, meggátolva a meghibásodást nagy terhelés esetén.

Azok, akik az említett tápok valamelyikével rendelkeznek, kicseréltethetik, amennyiben szériaszámuk egy adott tartományba esik. Erről további részletek ezen az oldalon olvashatók.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.