Hirdetés

Használd ki az élethosszig tartó Microsoft Office 2021 és a Windows 11 erejét



|

A Keysworlds akciós kínálata most is a legjobb áron kínálja az Office és a Windows szoftvereket.

Hirdetés

Ha csökkenteni szeretnéd a havi digitális rezsidet, akkor erre remek megoldás lehet az, hogy a Microsoft 365 előfizetés helyett egy fixen, egyszer megvásárolt Microsoft Office 2021-et használt. A Keysworlds akciós kínálatában pedig most épp remek áron juthatsz hozzá akár Office programcsomagokhoz, akár Windows operációs rendszerekhez. A Microsoft Office Professional 2021 szoftverhez élethosszig tartó hozzáférést zsákolhatsz be ezen akciók keretein belül most mindössze 25,75 euróért.

Ez az élethosszig tartó licenc tartalmazza a Word, Excel, PowerPoint és sok más alkalmazást is. Érdemes alaposan átböngészni a Keysworlds alábbi listáját, temérdek remek akciók közül lehet most is válogatni. 

Microsoft Office akciók

Ha épp a PC-d fejlesztését tervezed, akkor egy új operációs rendszer beszerzése remek kiindulópont lehet, a Windows 11 pedig rengeteg remek lehetőséget rejt magában akár munkához, akár tanuláshoz használod a számítógépet. A Keysworlds oldalán most mindössze 13,75 euróért szerezheted be a Windows 11 Professionalt.

Hirdetés

Windows 10 és Windows 11 akciók

 

Programcsomagok 60%-os kedvezménnyel - kuponkód: BBF60

Windows 52%-os kedvezménnyel - kuponkód: BBF52

További akciók

A Keysworld számos előnyt kínál a vásárlóknak: ilyen például a termékek azonnali kézbesítése e-mailben; a 24 órás ingyenes ügyfélszolgálat, az élettartamra szóló értékesítés utáni szolgáltatás, valamint a pénzvisszafizetési garancia. Ha többet szeretnél megtudni a Keysworldsről, akkor nem csak a Keysworlds webhelyét keresheted fel, hanem valódi felhasználói visszajelzéseket is megnézhetsz a Trustpiloton!

Az ajánlat nem a PCW, hanem a Keysworlds akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a service@keysworlds.com címen lehet érdeklődni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.