Hirdetés

Hogyan készítsünk teljesen egyedi bejelentkező-képernyőt a Windows 7-hez?



|

Ha unalmas a Windows 7 gyári megoldása, a Logon Workshop segíthet.

Hirdetés

A legtöbben nem szeretünk egy dologhoz sokáig ragaszkodni. Igaz ez a PC-nk bejelentkezéskor látható képernyőjére is, amely idővel unalmassá válik. Ha ezt szeretnénk feldobni, akkor érdemes testre szabni azt. Sajnos a Windows erre nem kínál beépített megoldást, azonban számos harmadik féltől származó program van, ami le tudja cserélni a hátteret, a szöveget, a gombokat és a márkajelzést.

Ilyen a Logon Workshop is, amely meglehetősen alapos, a segítségével ugyanis nem csak a bejelentkező-képernyő hátterét tudjuk lecserélni. A háttérképen felül minden egyes elemet tudunk módosítani, de ha előre összeállított témák szeretnénk, akkor választhatunk a beépítettek közül is. A Logon Workshop innen tölthető le.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.