Hirdetés

Megint fitneszkarkötőt mutatott be az LG a CES-en



|

A vízálló Lifeband Touchba lépésszámláló is került, és a viselője által elégetett kalóriákat is számon tartja.

Hirdetés

Az LG a tavalyi CES-en mutatta be első okoskarkötőjét, de az újradizájnolt Nike+ FuelBandre emlékeztető Smart Activity Tracker végül nem került sorozatgyártásba. A jelek szerint a kudarc nem kedvetlenítette el a dél-koreai gyártó termékfejlesztőit: az idei kiállításon is megvillantották a maguk hordható elektronikai eszközét. Mit tesz isten, ez is egy fitness tracker – a vízálló Lifeband Touch többek között a viselője által megtett lépések számát és a mozgás közben elégetett kalóriákat is nyomon követi.

A csinos kütyüt egy aprócska OLED-érintőképernyővel is ellátták, így a fitnesz-funkciók mellett okosóraként is funkcionál. A felhasználók a mindenkori idő és dátum mellett a hívás- és üzenetértesítéseket is leolvashatják a kijelzőről, ellenőrizhetik az edzésfeladataikat, sőt, az okostelefonjuk zenelejátszóját is irányíthatják a karkötőn keresztül.

Hirdetés

A Bluetooth 4-0-s kapcsolattal ellátott eszköz az Android és az iOS operációs rendszert használó készülékekkel is társítható; az LG mérnökei természetesen saját fitnesz-appot is írtak hozzá. Sőt, egy speciális „szívritmus-füllhalgatót” is kifejlesztettek, amely folyamatosan monitorozza a viselője pulzusát.

A Lifeband Touchról szóló első hírek már a CES előtt megjelentek a sajtóban. Az eszköz külsejét tekintve nagyon hasonlít az LG tavaly bemutatott okoskarkötőjére.

A CES-sel kapcsolatos további híreinket, cikkeinket, összeállításainkat itt olvashatjátok.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.