Hirdetés

A Fitbit is leépít?



|

A várható kedvezőtlen jelentések mellett a dolgozóinak a 10 százalékától válhat meg a Fitbit.

Hirdetés

A várakozások szerint hamarosan borzalmasan rossz negyedik negyedéves eredményeket jelent be a Fitbit. Mindez azt jelentheti, hogy a fitneszes karkötők piaca nem megy olyan jól. 

Hirdetés

A Fitbit nehéz helyzetére szintén intő jel, hogy állítólag a cég a dolgozóinak akár a 10 százalékától is megválhat, ami 1600-ból 160 embert jelenthet. 

Korábban arról szóltak a pletykák, hogy a Fitbit egy alkalmazásbolton dolgozik, harmadik felektől származó appokkal - ezek pedig futnának az eszközein. 

A Fitbit egy olyan okosórát akar a piacra dobni, amely külsős appokkal kompatibilis, továbbá versenyképes az Apple, a Samsung és az LG termékeivel. Ugyan több olyan karkötője is van a gyártónak, ami okosórás funkciókkal rendelkezik, de külsős appokkal egyik sem használható. 

A projekt keretében a Fitbit nemrég megvette a Pebble-t, egy nagyjából 40 millió dolláros üzlet során. 

A mostani lépéssel 200 millió dollárt remél megspórolni a vállalat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.