Hirdetés

A Google hardverzsenije lesz az iPod atyja



|

A Nest csapata korlátlan erőforrást kap a Google-től.

Hirdetés

Tony Fadellt eredetileg az iPod atyjaként ismerhetjük, mostanában azonban a Nesttel és az intelligens termosztáttal kapcsolatban találkoztunk a nevével. Őt és a csapatát nemrég magába olvasztotta a Google, amely most a TechCrunch értesülései szerint a teljes Nest csapatot a webóriás fő hardvercsoportjává alakítja át

Hirdetés

Ha ez az éles váltás nem lenne elég, a hardvereszközökön dolgozó divíziónak úgy tudni, hogy a Google korlátlan erőforrásokat bocsát a rendelkezésére. Valószínűleg nem azért, hogy új termosztátokat készítsenek, hanem valamilyen sokkal érdekesebb készülékek ötletei lehetnek a háttérben. 

Úgy tűnik, egyelőre mindenki alaposan félreértelmezte a Google azon lépését, amellyel felvásárolta a Nestet. A mostani jelek szerint nem is az intelligens otthoni rendszerekre pályáznak, hanem a fogyasztói hardverpiacra, méghozzá az Apple korábbi mérnökeivel. Mindez meglehetősen aggasztó tényező lehet az Apple számára, főként, hogy a Google minden erőforrását felajánlotta az új csoportnak. De vajon mi jöhet még a Google Glass után?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.