Hirdetés

ASUS P6X58 Premium alaplap USB 3.0-s portokkal



|

Élőképeken is bemutatkozott az első létező alaplap, amely USB 3.0-ás portokat kínál.

Hirdetés

 

Egy ideje már tudjuk, hogy közeleg az USB 3.0, és többféle jóslatot és ígéretet is hallhattunk már: például, hogy még idén karácsonyra használható lesz. Az ASUS legújabb alaplapja bizonyítja az új szabvány közeledtét - a P6X58 Premiumra USB 3.0-s portok kerültek.

 

A mérföldkőnek számító alaplap nem belépőkategóriás. Mint a képen is látható, egy pár USB 3.0-s port került rá, és három 2.0-s csatlakozó. A P6X58 Premium egyébként Core i7-es processzort is tud kezelni, és képes befogadni hat darab DDR3-as memóriát, valamint három PCI-Express 2.0-s eszközt.

 

Sajnos az alaplapnak egyelőre sem az áráról, sem a megjelenésének idejéről nem adott ki információt az ASUS. Az XFastest csapata, akiknek lehetőségük nyílt megismerkedni az új alaplappal, nem tudtak semmiféle mérést elvégezni az új portokkal kapcsolatban, ám ez nem is meglepő. Egyelőre még nem sok olyan eszköz van, ami használná ezt a csatlakozási szabványt. 

 

asus-usb30_p6x58.jpg
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.