Hirdetés

Az NVIDIA erősít a belépő szinten



|

A belépő szintet hivatott erősíteni az NVIDIA MCP61 lapkakészletnek

Hirdetés

A jelen állás szerint nem helyettesíti majd a 6100-as sorozatot, hanem az alá pozícionálják. Három verzió lesz elérhető: a "P", az "S" és a "V" jelzésű.

Az MCP61P, mint a prémium termék támogat majd egy x16-os és két x1-es PCI Express foglalatot, videokimenetet, 10 UB kaput, Gigabit Ethernetet és a SATA II szabványt is RAID funkcióval. Viszont ez lesz az egyetlen a családból, amelyen sDVO kimenete lesz, amely további, külső, digitális kimeneteket képes biztosítani.

A termékeket ez év végén, jövő év elején fogják piacra dobni - komoly árversenyre lehet majd számítani a konkurens ATI termékeivel szemben.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.