Hirdetés

Holnap valami érdekeset mutat a Samsung



|

Ha minden igaz, akkor a Gear Fit 2-t mutatja be a dél-koreai gyártó.

Hirdetés

A Samsung holnap tart egy eseményt New Yorkban, amelyen valami érdekességet mutat majd be. 

Hirdetés

Mivel nem Unpacked rendezvényről van szó, ezért szinte biztos, hogy nem okostelefonnal áll elő a dél-koreai vállalat. Jó eséllyel a Gear Fit 2-ről rántja le a leplet, a legújabb fitneszes okoskarkötőről, ami a még 2014-ben kiadott Gear Fitet váltaná. 

A kiszivárgott anyagok szerint a Gear Fit 2 külsőre nem különbözik sokban az elődhöz képest. Hajlított AMOLED kijelzője van, 216 x 432-es felbontással, gumiból készült szíjjal, több színben. 

Az IP68-as minősítés por-és vízállóságot jelent. A Tizen OS-t futtató karkötő GPS-t, kétmagos processzort, 512 MB RAM-ot kaphat, 200 dollár körüli áron. 

A várakozások alapján a Samsung mutat majd egy új, érintésvezérelt Bluetooth-alapú fülhallgatót is, a Gear IconX-et. Állítólag ez is por- és vízálló, ráadásul 4 GB beépített memóriája is van. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.