Hirdetés

Középkategória az NVIDIA-tól



|

Új, középkategóriás NVIDIA grafikus mag érkezik májusban.

Hirdetés

A NVIDIA azt tervezi, hogy GeForce 9600 GSO néven új grafikus magot dob piacra, hogy konkurenciát állítson a Radeon HD 3830-nak - legalábbis a grafikuskártya-gyártóktól kiszivárgott információk alapján. A 9600 GSO a cég G92 grafikus processzorára épül és a középkategóriát szeretnék vele lefedni. A kártyagyártók körülbelül 50-55 dollárt fizetnek majd az gyártónak a lapkáért.

 

Szintén az NVIDIA-val kapcsolatos hír, hogy a cég júliusban tervezi az 55 nanométeres gyártás-technológiára való áttérést a G92 grafikus mag gyártásánál, a költségek csökkentése és a gyorsabb órajel elérésének érdekében. Az 55 nanométeres lapkák a G92b nevet fogják viselni és az ezekkel szerelt GeForce 9900 kártyák az év második felében várhatók.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.