Hirdetés

Megérkeztek a Fossil viselhető okosságai



|

Óra, karkötő és fitneszes karkötő is van az elegáns viselhető eszközök között.

Hirdetés

A Fossil már az 1980-as évek óta gyárt órákat, és most az okosórák világába is fejest ugrott. Itt a gyártó Q szériája. 

Hirdetés

A Fossil Q Founder egy igazi okosóra, ami Intel technológiára épít, az Androidot és az iOS-t egyaránt támogatja, és bármilyen Android Wear alkalmazással működik. Sajnos ez csak az ünnepekkor lesz ténylegesen megvásárolható, 275 dollárért. 

Október 25-től vihető azonban a Q Grant, ami 175-195 dollárért klasszikus órának néz ki, de hozzákapcsolódik az okostelefonunkhoz, és jelez, ha hívás, üzenet, e-mail vagy más érkezik. 

A vibrálás mellett LED-es fénnyel is tud jelezni, illetve fitneszes követési funkciókat is kapott. A jelzések egyediek lehetnek a küldő alapján is. 

A Q Reveler eközben egy 125 dolláros viselhető eszköz, ami méri az aktivitást és figyeli az értesítéseket, majd színes LED-del jelez. A Q Dreamer hasonló, de karkötőként hordható fitneszes eszköz, szintén 125 dollárért. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.