Hirdetés

Milliomos lett az OKI



|

Leszállította egymilliomodik színes LED nyomtatóját az OKI Printing Solutions.

Hirdetés

Történetesen a C3400-as sorozat egy példánya dicsekedhet az egymilliós sorszámmal, mely a vállalat thaiföldi üzemében gördült le a sorról. Ez a gyár adja a cég termelésének mintegy 50 százalékát világszerte.

 

c3400a4samtop_k.jpg

 

 

Dinamikusan sikerült a vállalatnak megnövelnie részesedését a 10 lap/perces színes lézernyomtató kategóriában az utóbbi négy év során, az idei év végére a cég ebben a szegmensben a második helyet tűzte ki célként maga elé. Ebben az előrehaladásban a C5000-es és C9000-es sorozatoknak igen jelentős szerepük volt. Az OKI volt az egyik első gyártó, mely tandem (inline) rendszerű színes nyomtatóműveket gyártott, így komoly, sokszor több, mint kétszeres sebesség előnyre tehetett szer versenytársaival szemben színes lapnyomtatásban, azonos árkategóriában.

 

Az egymilliomodik színes lapnyomtató leszállítása mellett az OKI Printing Solutions eddig összesen több mint 7 millió mono lapnyomtatót, 22 millió tűs mátrixnyomtatót és több mint 100 millió darab festékszalagot értékesített világszerte.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.