Hirdetés

Nem versenyezhetnek a notebookok érintőképernyő nélkül



|

A gyártók 2013-ban elkezdenek érintőpanelt építeni minden új noteszgépbe.

Hirdetés

A notebook-piac továbbra is zsugorodik, hiszen több ok miatt is egyre kevesebben választanak ilyen gépeket. A gyártók igyekeznek mindent megtenni, hogy ez változzon, főként, hogy a Windows 8 és a Surface sem hozott megváltást, hiszen a Windows-ra építő eszközök eladásai is csökkentek.

Mivel a tableteken minden feladat elvégezhető, ami a noteszgépeken, ezért a kialakítást és formát tekintve már nem maradt sok különbség közöttük. Ami azt illeti, a notebookok általánosságban még hátrányban is vannak, az érintőképernyő hiánya miatt. A legfrissebb hírek szerint ezen próbálnak meg változtatni 2013-ban a gyártók: az Acer, az ASUS, a Lenovo, a HP és a Samsung is érintőpanelt épít majd az új laptopjaiba. 

A tervek szerint 2013-ban már a notebookok 10-15 százaléka lesz érintőképernyős, ez pedig a Windows 8 esetében is igazán jól jön majd. A kijelzőgyártók kicsit optimistábbak, ők 20 százalékot jósolnak.  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.